Seegers Coaching
Kracht en Afstemming
HomeKracht en Afstemming in LeiderschapKracht en Afstemming in SamenwerkingVechtkunstContactOver mijBlogPrivacy Statement
Kracht en Afstemming in Leiderschap

Ervaar jij dat jij of je omgeving veel van jou verwacht maar dat het je niet lukt om daar zo aan te voldoen dat het je voldoening geeft? Heb jij het idee dat jij in je leiderschap / vakmanschap meer te bieden hebt maar dat het niet gezien wordt? 

Ik bied een coachingstraject van 6 bijeenkomsten van maximaal 1,5 uur. In de bijeenkomsten gaan wij zowel mentaal als fysiek aan de slag in gesprekken en oefeningen en fysiek gevecht. Tussen de bijeenkomsten is het aan jou om het geleerde uit te proberen en je ervaringen weer in te brengen in de volgende bijeenkomst.

In de bijeenkomsten ga je zien en ervaren hoe jij het (bv niet zichtbaar zijn, niet duidelijk zijn, een vol hoofd houd etc.) doet, hoe jij dat ook in stand houd en wat je kan gaan doen om dat patroon te doorbreken.

Dat levert jou op dat het aan jouw 'eigen' leiderschap/vakmanschap meer impact heeft op jouw omgeving.HomeKracht en Afstemming in LeiderschapKracht en Afstemming in SamenwerkingVechtkunstContactOver mijBlogPrivacy Statement